Category: Uncategorized


Eiya

Iklan

Janur Kuning

JANUR KUNING

Soyo nglangut rasaning atiku
Gawang2 gegambaran ming sliramu
Jroning ngimpi amung tansah ngatoni
Cecaketan, sesandingan antep janji

Ora nyono lan ora nggrahito
Ono warto gawe tumetesing waspo
Sliramu bebrayan karo kenyo liyo
Ra di nyono yen sliramu bakal cidro

Reff:
Ati kaget rikolo krungu wartamu
Peteng ndedet yen moco nawalamu
Koyo mengkene pacobaning uripku
Koyo mengkene sing dadi lelakonku

Janur Kuning gawe tangising atiku
Yen kelingan sumedot rasaning ati
Nanging kabeh mau kudu tak alami
Lakonono aku pasrah tak lilani

Kiriman Agus Wahyono

http://kharismanada.wordpress.com/

Mounthly Calendar

[clearspring_widget title=”Mounthly Calendar” wid=”4a244122ec038ed0″ pid=”4bb85f0782f86249″ width=”330″ height=”445″ domain=”cs88.clearspring.com”]

Syair Lagu Bagus Adhine

Bagus Adhine Nurhana

  • Aku bingung pilih endi
  • Bocah lora sarwa edi peni
  • Siji kakang siji adhi
  • Kabeh bagus gus…bagus gus….bagus….
  • Gawe bingung atiku
  • Cah loro padha gagahe
  • Yen sinawang kabeh nyenengake
  • Mesthine ana bedane
  • Yen kon milih lih….milih lih….. milih….
  • Aku milih adhine
  • Tuku jagung neng sar Legi
  • Aku bingung pilih endi
  • Kebacut luguning ati
  • Tuku kerdhus neng sar Gedhe
  • Sing bagus bagus adhine
  • Sing ngganteng ngganteng kangmase
  • Tuku jagung neng sar Legi
  • Aku bingung pilih endi
  • Kebacut luguning ati
  • Tuku kerdhus neng sar Gedhe
  • Sing bagus bagus adhine
  • Sing ngganteng ngganteng kangmase