Bagus Adhine Nurhana

  • Aku bingung pilih endi
  • Bocah lora sarwa edi peni
  • Siji kakang siji adhi
  • Kabeh bagus gus…bagus gus….bagus….
  • Gawe bingung atiku
  • Cah loro padha gagahe
  • Yen sinawang kabeh nyenengake
  • Mesthine ana bedane
  • Yen kon milih lih….milih lih….. milih….
  • Aku milih adhine
  • Tuku jagung neng sar Legi
  • Aku bingung pilih endi
  • Kebacut luguning ati
  • Tuku kerdhus neng sar Gedhe
  • Sing bagus bagus adhine
  • Sing ngganteng ngganteng kangmase
  • Tuku jagung neng sar Legi
  • Aku bingung pilih endi
  • Kebacut luguning ati
  • Tuku kerdhus neng sar Gedhe
  • Sing bagus bagus adhine
  • Sing ngganteng ngganteng kangmase