Ali-ali

  • Ngagema ali-aliku
  • Pamrihe…. aja lali marang aku
  • Nandyan kula mbeten melu mbesuke
  • Elingana lelabetku
  • Lamun embane seloka emanne
  • Namung tansah ndamel cuwa
  • Niki embane kencana mbesuke
  • Tansah manggiha raharja
  • Yen nganti ilang mripate
  • Jarene…nemahi rubeda
  • Yen nganti dinggo wong seje mbesuke…
  • Wis mangsa bodho-wa
  • Pilihanku mripat biru
  • Pamrihe…. mrih sulistya ingkang warni
  • Yen takon isi hatiku mbesuke….
  • Mirsanana Ali-ali
Iklan