Eling-eling Banyumasan

Eling-eling sapa eling baliya maning ( ya – ya – ya )
Lambe ndawe disigar dadi selawe (rama)
(apa gandrung) mung sawiji mung sawiji
mung sawiji kang dadi pilihanku

Eling-eling sapa eling baliya maning ( ya – ya – ya )
Janur gunung sakulon banjar patoman,
Rama (apa gendung) kadingaren – kadingaren
Kadi ngaren wong bagus gasik tekane

Eling-eling sapa eling baliya maning ( ya – ya – ya )
Sayur pace lembayung pait rasane, rama
(apa gendung) mangsa borong mangsa borong

 

eling eling sapa eling baliya maning,

eling apa eling apa,

wong eling neng alam dunia,

kudu sabar nerima lan waspada

About these ads