JANUR KUNING

Soyo nglangut rasaning atiku
Gawang2 gegambaran ming sliramu
Jroning ngimpi amung tansah ngatoni
Cecaketan, sesandingan antep janji

Ora nyono lan ora nggrahito
Ono warto gawe tumetesing waspo
Sliramu bebrayan karo kenyo liyo
Ra di nyono yen sliramu bakal cidro

Reff:
Ati kaget rikolo krungu wartamu
Peteng ndedet yen moco nawalamu
Koyo mengkene pacobaning uripku
Koyo mengkene sing dadi lelakonku

Janur Kuning gawe tangising atiku
Yen kelingan sumedot rasaning ati
Nanging kabeh mau kudu tak alami
Lakonono aku pasrah tak lilani

Kiriman Agus Wahyono

http://kharismanada.wordpress.com/