Calon Bojo Sonny Jozs

Dhik wis seminggu aku ora ketemu
Ati kangen rindhu karo sliramu
Kelingan ngguyumu kelingan swaramu
Mumet sirahku yen ora ketemu

Dhik wis seminggu awak rasane lesu
Mikir sliramu awak nganti kuru
Yen ora percaya bukak’en dhadhaku
Mung kowe siji dadi calon bojoku

Tuku tahu neng pasar Minggu
Jarene tresnamu cuma kanggo aku (ah masa iya)
Mlaku-mlaku neng pasar baru
Yen kelingan sliramu ora bisa turu

Rina wengi atiku ora karuan
Apa bener kowe seneng karo aku

Iklan