Bagus Adhine Nurhana

    Aku bingung pilih endi
    Bocah lora sarwa edi peni
    Siji kakang siji adhi
    Kabeh bagus gus…bagus gus….bagus….
    Gawe bingung atiku

    Cah loro padha gagahe
    Yen sinawang kabeh nyenengake
    Mesthine ana bedane
    Yen kon milih lih….milih lih….. milih….
    Aku milih adhine

    Tuku jagung neng sar Legi
    Aku bingung pilih endi
    Kebacut luguning ati
    Tuku kerdhus neng sar Gedhe
    Sing bagus bagus adhine
    Sing ngganteng ngganteng kangmase

    Tuku jagung neng sar Legi
    Aku bingung pilih endi
    Kebacut lakuning ati
    Tuku kerdhus neng sar Gedhe
    Sing bagus bagus adhine
    Sing ngganteng ngganteng kangmase