Kuli Bangunan Sony Jozs

Telung tahun aku kenal kowe
Hubungane padha rakete
Bapak ibu kabeh wis setuju
Kepingin duwe mantu aku

Kowe seneng aku yo seneng
Padha-padha nduweni tresna
Sumpah janji neng pinggir kali
Nanging saiki kowe sing ngingkari

Tak belani dhik kerja bangunan
Ora peduli panas lan udan
Tak belani dhik kerja bangunan
Demi tresna marang sliramu

Aku ora nyono kowe arep ngono
Tega temen kowe ninggalna aku