Ela – Elo Nurhana

Ela elo…
Mbiyen kowe ngomong gething karo aku
Saben saben apa mas kowe tresna
Nanging saikine ra dinyana
Kowe sibuk ngrayu aku

Ela elo ela ela eloo…

Ela elo…
Mbok yo aja ngono… ngomong sak penak’e
Ora gelem duwe pacar aku
Nanging saikine.. ra dinyana
Kowe malah mbalik tresna

Kopat-kapit ngiwa nengen
Kandha sengit jebul kangen
Isin isin yo mas…
Numpak taksi mudhun sala
Ngomong benci tapi tresna
Isin isin yo mas…