Bujangan Sony Jozs

Bujangan paling enak bujangan
Mondhar-mandhir ora ana sing nglarang
Seje maneh yen wis uwong nduwe bojo
Mulih bengi awak diomeli

Bujangan paling enak bujangan
Mondhar-mandhir ora ana sing nglarang
Seje maneh yen wis uwong nduwe bojo
Kurang blanja awak diplerok’i

Kawin, aja kesusu kawin
Sak durunge duwe cekelan
Kawin, aja kesusu kawin
Sak durunge duwe kerjoan

Pikir-pikir dhisik
Sak durunge kawin
Ojo nganti nyesel mburine

Iklan