Layang Kangen Didi Kempot

Layangmu tak tampa wingi iki

Wis tak waca apa karepe atimu

Trenyuh ati iki maca tulisanmu

Ra krasa netes eluh neng pipiku

Umpama tanganku dadi swiwi

Iku uga aku mesthi enggal bali

Ning kepiye maneh marga kahananku

Cah ayu entenono tekaku

Ra maido sapa wong sing ora kangen

Adoh bojo pengin turu angel merem

Ra maido sapa wong sing ora trenyuh

Ra kepethuk sawetara pengin weruh

Percaya..a  aku kuatno atimu

Cah ayu ngentenana tekaku