Kere Munggah Mbale

Nok, Pere’wati
Saiki uripmu saya mukti
Nyandhang nganggo ra nguciwani
Merga saiki wis dadi penyanyi

Nok’ Pere’wati
Gayamu jan kaya selebriti
Mula saiki kowe lali
Karo aku sing ndadekke penyanyi

Eling-eling *)
Kowe mbiyen dodol sega kering
Bareng saiki dadi wong kondhang
Kowe njur lali karo kahanan

Eling-eling
Kowe mbiyen dodol sega kucing
Bareng saiki dadi wong gedhe
Kowe kaya kere munggah mbale

Nok’ Pere’wati
Senajan saiki kowe lali
Nanging tetep tak donga’ake
Muga-muga baliya dadi kere :-p

Nok, Pere’wati
Mbiyen omahmu jan ra mbejaji
Sasat rabisa nggo mbakar trasi
Ning saiki wis apik kaya loji

Nok, Pere’wati
Kowe saiki cidra ing janji
Janjimu mbiyen ra bakal lali
Karo aku sing ndadekke penyanyi…. ke*)