Sewu Kutha

Sewu kutha uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh padha ra ngerteni
Lungamu neng ngendi

Pirang tahun
anggonku nggoleki
Seprene
durung bisa nemoni

Wis tak coba nglalekake
Jenengmu saka atiku
Satenane aku ora ngapusi
Isih tresna sliramu

Umpamane kowe uwis mulya
Lila aku lila
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu

Senadyan wektu mung sedhela
Tak nggo tamba kangen jroning dhadha

Senadyan sakedheping mata
Tak nggo tamba kangen jroning dhadha