Cinta tak Terpisahkan Cak Diqin

Dhuh Dhenok gandhulane ati tegane nyulayani
Janjimu sehidup semati amung ana ing lathi
Rasa sayangmu sudah pergi tak menghiraukan aku lagi
Dhuh Dhenok gandhulane ati tegane nyulayani

Dhuh kangmas jane aku tresna lilakna aku lunga
Ati ra kuwat nandhang rasa, rasa keranta-ranta
Cintamu sudah nggak beneran, aku Cuma buat mainan
Dhuh kangmas jane aku tresna, lilakna aku lunga

Tresna iki dudu mung dolanan
Kabeh mau amerga kahanan
Sing tak jaluk amung kesabaran
Mugi Allah paring kasembadan

Mung ngedhem atiku
Ben aku ra mlayu
Dan tanggungjawabmu
itu palsu…

Dhenok aku cinta beneran pasti kan kubuktikan
Bapak ibuku akan datang melamar dikau saying
Hatiku slalu mendo’akan semoga Tuhan mengabulkan
Cinta kita tak terpisahkan walau di akhir jaman

Iklan