Setasiun Balapan

Neng stasiun Balapan
Kutha solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Nalika ngeterke lungamu

Neng stasiun Balapan
Rasane kaya wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra krasa netes eluh neng pipiku

Dhaa… Dhadha sayang
Dha… Slamat jalan

Janji lunga mung sedhela
Jare sewulan ra ana
Pamitmu nalika smana
Neng stasiun Balapan Solo

Jare lunga mung sedela
Malah tanpa kirim warta
Lali apa pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali

About these ads